top of page

Da er SKRIVDEGFRI det rette stedet for deg!

Skriving kan gi deg klarhet gjennom å sortere, reflektere og bevisstgjøre deg om dine egne tanker og følelser. Du skriver deg innover i deg selv gjennom å få ned på papiret det som uroer, smerter, forstyrrer og begrenser deg av tanker og følelser, gamle mønster, traumer og minner.

 

Gjennom å skrive jevnlig rundt et tema eller en problemstilling, kan du få en klarhet rundt det du strever med. Skriver du uten å begrense deg selv, vil du til slutt få kontakt med det som er innerst i deg, hvis du tillater å la det slippe frem. Gjennom daglig, personlig skriving kan du avdekke, skape innsikt og gi bedre kontakt med følelsene dine. Og det er jo nettopp følelser og din indre stemme det er viktig å bli kjent med og høre på. 

Det å skrive kan være en brobygger mellom det fysiske og det psykiske; mellom kropp og indre følelsesliv. Å skrive ned bekymringstanker og urolige følelser kan gi mer ro og gi mulighet for å sortere. Er dette noe å bekymre seg for? Få uroen ned på papiret! Om du åpner opp for det, kan du kanskje finne sammenheng mellom vonde opplevelser og smerter i kroppen. Videre kan du da skrive deg gjennom og ut av traumer og minner som holder deg tilbake og hindrer deg i å leve det livet du ønsker. 

Forskning viser at det å skrive om vanskelige tanker og følelser kan gi bedre helse, både psykisk og fysisk. Å skrive kan for noen også være et godt alternativ til å snakke om det vanskelige, for noen et alternativ til å stå på venteliste til en offentlig psykolog eller betale store summer til private. På denne måten tar du ansvar for eget liv og du kan omskrive din egen historie. Du kan ta kraften din tilbake og gjøre om fra skjebnehistorie til utviklingshistorie, der alle muligheter ligger foran deg!

Du kan altså faktisk skrive deg friskere, og forskning har vist at selv en liten innsats kan gi store helsefordeler som f.eks lavere blodtrykk, bedre immunforsvar, mindre fysiske smerter/symptomer og ikke minst forebygge demens. (En slik liten innsats kan være 20 minutter skriving i en kort periode! )

IMG_0255.JPG

Skriving kan brukes på ulike måter og på ulike steder i livet. Hvem har ikke skrevet dagbok i barndommen? Veldig ofte er det vanskelige tema vi har behov for å skrive om. Selv fant jeg tilbake til min skriving etter å ha blitt utslitt og sykemeldt og jeg følte meg i et følelsesmessig kaos. Men etterhvert har min egen skriving forandret karakter. Jeg har fått mer behov for å ha fokus på takknemlighet og det positive i livet. Så hva med å skrive og reflektere rundt hverdagen og det gode i livet også? Bli bedre kjent med oss selv og finne ut hva som virkelig bor i oss? Jeg tror mange ville blitt overrasket over hvem de fant der inne i seg selv! 

 

Jeg tenker det er viktig å presisere at å gjøre alt dette arbeidet på egenhånd kan være tøft. Jeg har vært der selv, og VET. Derfor vil jeg anbefale at du sjekker ut skrivekurset mitt FINN DIN HJERTESTEMME og hva jeg også kan tilby av livsveiledning en til en med skriving et mulig verktøy og ramme rundt samtalene. 

Livsveiledning og HEALING/READING

Min livsreise og erfaring både personlig og i jobb er for meg så viktig og verdifull at jeg mener det kan ha verdi for andre, og umulig kan være noe jeg skal sitte og holde for meg selv!  Jeg brenner for at DU også skal finne tilbake til din indre sjel og flamme, din livskraft og rett og slett bli SJEF I EGET LIV! J

Finne ut hva DU vil i livet. Da er det godt å ha støtte på veien. Jeg tilbyr derfor også en- til-en livsveiledning og healing. Jeg tilbyr både fjernhealing og møter på zoom og på benk hjemme hos meg på Lillehammer om du bor i nærheten. 

 

Livsveiledningen blir skreddersydd og tilpasset ditt behov.  Veiledningen kan ta utgangspunkt i enkle, men effektive skriveoppgaver for å dykke ned i det ubevisste. Samtalen er det grunnleggende verktøyet, men kombinert med elementer som skriving og healing/energiarbeid for å løse opp emosjonelle blokkeringer og gamle mønster, blir dette utrolig kraftfullt! Legger vi til kroppsbevissthet via pust og oppmerksomhet, er det ingen grenser for hva du kan få ut av ditt potensiale! 

 

Jeg har en intuitiv og spirituell tilnærming til livet og tror at vi selv skaper vårt eget liv. Vi trenger likevel ofte hjelp til å komme dit at vi forstår hvilken kraft vi har i oss selv og hvordan vi kan bruke den. Denne reisen er jeg fortsatt på, for den fortsetter så lenge vi er her. Stopper vi vår egen utvikling, så visner vi, er min grunntanke.

 

Ta kontakt med meg for en 30 minutters gratis samtale så vi kan finne ut om dette er noe for deg! Du finner kontaktinfo HER

Ingenting sorterer tankene så godt som å skrive. 

 

Å starte dagen med å skrive med hva jeg er takknemlig for, la hodet tømmes ned på papiret med akkurat de tankene som dukker opp er den beste måten å starte dagen på. 

 

Har jeg ting som kverner rundt i hodet, er irritert, frustrert eller lei hjelper det alltid å sette seg ned med penn og papir og begynne å skrive. Når «gruffet» har kommet ned på papiret føles alt mye bedre og ofte har en løsning på hvordan jeg skal håndtere ting dukket opp mens jeg skriver.

 

Alexandra Flaathen

“Du finner ikke fred i sinnet ditt gjennom å re-organisere omstendighetene i livet ditt, men ved å finne frem til hvem du dypest sett er” 

                                     Echart Tolle 

 : Eldbjørg Hegerholm

skrivdegfri@yahoo.com

Unni Giljarhus

2609 Lillehammer

tlf. 95741300

Følg meg på sosiale medier

  • Instagram
  • Facebook
82F5E13A-E8DD-4CDD-8BCE-8BECA7F67FAF.jpeg
bottom of page